sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Lumilautailua


Junnulle piti lumilauta ostaa. Ei pulkkamäkilaudalla kuulemma pytynyt tehdä hyppyjä eikä kunnolla laskea muutenkaan. Selvähän se on ettei 30e muovilauta ole tavalliset talvikengät jalassa yhtä hyvä kuin tuollainen rinteeseen tarkoitettu oikea lauta. Alkaahan tuo laskeminen sujua jo Auran majan mäessä. Kai se tarttee isompia mäkiä lähteä hakemaan. Mutta toi hyppyri sais jäädä vielä vähemmälle harjoittelulle, ensin pitäs oppia hallitsemaan lauta tasaista laskiessa.... mutta minkäs teet kun se pitää vaan mennä hyppiin.

2 kommenttia:

  1. Tasasella kannattaa hakea ensin tuntumaa lautaan ennen pomppimista, voi olla että säästyy monelta vammalta jatkossa. Miten auralla hissi, oliko kunnossa vai puuskuttiko eka nousun jälkeen paita märkänä?

    VastaaPoista
  2. Eihän auralla oo edes mäkeä niin miks siellä hissi pitäs olla? Lauta kainalossa sai ipana kumpareelle kiivetä ja hyvin se jaksoi muutaman tunnin touhuta. Piti mun sanoe että lähdetään jo kotiin, kävin välillä jäätornillakin. Ihmeen hyvin toi pomppiminen onnistui. Varmaan vauhti oli niin hidas ettei siitä tullut ylimääräistä vaikeutta. Ja sama se on mitä tässä ite yrittää opettaa kun ei noi usko kuitenkaan. Pari kertaa kun on käännöstä ja jarrutusta onnistuneesti opeteltu niin sitä ollaan kaikkitietäviä ja ainakin osataan kaikki.

    VastaaPoista