tiistai 8. helmikuuta 2011

Ei sitten mitään asiaa

Reilukerhon viikko on, tai oikeastaan hieman pidempääkin on mennyt chattaillessa. On me jotain muutakin touhuttu, kuten kiipeilty ja jopoiltu. Sunnuntaina oltiin zkafen ja fxstb76:n kanssa lenkillä, siellä itselle taisi yrittää kimppuun pieni flunssan poikanen. Taudin oireista huolimatta olen kulkenut jopolla töihin, vaikka vaimo maanantaina yritti auton kyytiin houkutella.
Onneksi en moiseen hullutukseen lähtenyt niin sain omaan tahtiin ajella legendaaristen leikkipaikkojen kautta kotiin. Bonus purkki paukahti sitten sen verran kauas etten viitsinyt hakea samalla reissulla, oletin sieltäkin FTF:n menneen. Kapeka oli saanut Miisan kanssa illalla kunnian logata ensimmäisenä purkin löydetyksi, olipa itselle jotain haettavaa tälle aamua ja sain tyhjän päivän täytettyä.
Kulkijoita oli tuotu etelän maista enempikin kätkölle, nappasin niistä pari matkaan. Matkalaisilla näytti olevan kilpailu jonnekin Ruotsin puolelle, ajattelin jos Itiqille heitän kulkijat mukaan niin saavat jatkaa matkaa rinta rinnan kohti maalia. Omat matkalaiset tuntuvat katoavan maailman tuuliin, mistähän sekin johtuu. Olen tainnut laittaa viimeisen kolikkoni jo liikkeelle, miksi niitä suotta ostamaan kun porukat hukkaavat niitä urakalla. Ainoat kolikot jotka laitan eteenpäin ovat nuo merkkipaalukolikot jotka ovat tällä hetkellä minulla itsellä mukana tai tulossa jossain vaiheessa kiertoon.
Sunnuntain pakkaspyöräily antoi itselle kuitenkin uskoa siitä Tahkon kierrosta, jos talvella ajelee 30 kahteen tuntiin hikoilematta voi kesällä vetää Tahkon ympäri paita märkänä. Nyt on menossa jakso jonka aikana tarkkailen kroppaa ja ennen ilmoittautumista tehdään päätös luultavasti Tahkon kiertämisestä kahteen kertaan, eli luvassa on 120 kilometriä maastojopolla mäkisessä maastossa.

2 kommenttia:

  1. Hurjat on suunnitelmat... seuraa tarjotaan vastakin lenkeille jos aikatauluun sopii :)

    VastaaPoista
  2. Tulevana viikonloppuna jos meinaa lenkkeillä niin pitää mennä joko nukkuma-aikana aamulla tai sitten myöhään illalla. Illoistakin lauantai jo varattu pilliin puhkumiseen. Luulen että koetan flunssasta toipumisen jälkeen ajella aamulla aikaisten muutaman kilsan, tarkoittaa siis klo 7-9 aikana.

    VastaaPoista