maanantai 14. helmikuuta 2011

Ei sitten mitään järkee

Aamulla oli pakkasta -31.3... Sää ennuste lupaa koko viikolle yhtä kylmää. Jopoilu on vähän nihkeetä tuolla pakkasella. Työmatkalla keskinopeus oli jo alle 14km/h ja silti oli paita märkänä työpaikalle päästessä. Sen verran jäykkäksi on jopo päässyt, ettei se enää rullaa keveästi. Lisäksi vapaaratas temppuilee. Autoon ei vielä turvauduta :)

1 kommentti:

  1. On todella jäykkää tuo ajelu, meillä oli muutama aste vähemmän. Iltapäivällä takaisin tullessa oli jo paljon lauhempaa, kokonaiset seitsemän vähemmän.
    Sai sen verran iloiselle mielelle tuo kelin lauhtuminen että ajelin pienen ylimääräisen lenkin. Kotona ei ollut ketään odottamassa, olivat menneet syömään kakkua. Kotona odotti vain ruoanlaitto ja pyykinpesu.
    Sen verran lintsasin etten heti alkanut urakoimaan, asiat järjestykseen ja ensin napattiin puolen tunnin tirsat. Päikkärit oli pakko ottaa jotta jaksaa illalla mennä pololla Jääliin puhalteleen pilliin.
    Onneksi koko viikolle on luvassa kylmää niin ei tarvi väistellä törttöjä jopon ulkoiluttajia aamulla, iltapäivät on tarpeeksi ruuhkaisia kun eläkeläiset ja opiskelijat ovat liikkellä.

    VastaaPoista