torstai 2. kesäkuuta 2011

Mikäpä hauskempaa kuin jopoilu

Reilukerho on päättänyt taistella reilusti kilometrikisan voitosta. Idän pikajuna yrittää laittaa hanttiin mutta kokemuksesta tiedämme matkan edistyvän vielä kun muilla se alkaa hyytymään.
Helatorstai toi muutaman kilometrin joukkueelle vaikka niukasti omalle kohdalle, ei jaksanut / ehtinyt ajella enempää kun reissua pukkaa ja huvilalla piti tehdä siivoushommia. Eipä muutkaan paljoa ehtineet rullata, onneksi toiset joukkueen jäsenet ovat huolehtineet ajosta.
Kivasti tuntuu uusia purkkejakin tulevan alueelle haettavaksi ja kätköputki tuntuu saavan uuden ennätyksen mikäli ei mitään aivan mieletöntä katastrofia pääse parin seuraavan päivän aikana käymään. Tarkoittaa siis mahdollisesti pillastuvaa vaimoa, kait nyt yhden purkin päivässä saa etsiä vaikka puku päällä. Koettakaa jaksaa kaverit rullata muutama kilsa, tämä hemmo poistuu etelään ja seuraavat kilometrit ajetaan tosimielellä vasta sunnuntaina kun vaimo ja lapset ovat poistuneet huvilalta. Riihimäki ja Hyvinkää ovat silloin tyhjennys kohteina, purkit on ladattu kapulaan etsittäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti