perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kilometrikausi avattu

Itse kun on viikon toiminut koti-isänä on pakko päästä välillä tuulettumaan. Tiistaina heitin pojan peräjopolla Välivainiolle ja siitä sitten kauheeta vauhtia mutkan kautta julkunkankaalle, ei sinne tunnu menevän suoraa reittiä ollenkaan. Z:n kanssa oltiin sovittu että lähdetään katsomaan onko Kiiminkijoessa vielä jäätä.
Julkulta lähdettiin ajelemaan minä rockhopperilla ja z Crux:lla, hieman kalustot epätasapainossa mutten uskaltanut vielä ottaa sinkulaa tai hybridiä alle. Vauhtia pidettiin menomatkalla z:n toiveesta hieman reilummin ja sillalle saavuttiin vajaassa kahdessakymmenessä minuutissa, matkaa kuitenkin noin 10 kilometriä. Takaisin tultiin hieman rauhallisempaa tahtia, keskinopeudeksi jäi silti vielä 26 km/h. Ihan kohtuullinen vauhti läskikumille ja kevään ensimmäiselle keikalle. Tai olihan tuo jo toinen nelikymppinen tälle kevättä mutta kovavauhtiseksi lenkiksi.
Jäät muuten olivat vielä joessa, joku oli suksien kanssa urheilemassa vielä siellä jäällä. Innolla odottaa että saa sinkulan ihan oikeasti ajettavaksi, sitten voidaan alkaa pitämään vauhtia ihan oikeasti.

1 kommentti:

  1. Oikeesti oli kiva körötellä... jos kovempaa olis ajeltu, niin paita olis kastunut oikeesti märäksi

    VastaaPoista