perjantai 31. joulukuuta 2010

Miksi hakea kätköjä helpolla?

Kerholaisten suosioon näyttään tulleen kätköjen hakeminen silloin kun niitä pyydetään olemaan hakematta. Sarjan aloitti oikeastaan jo Kempeleen puro 1 kätkö, kätköttäjä oli laittanut purkin hyllylle linnunpesän takia. Itselle heräsi epäilys ettei mikään lintu talvella pesi, Itiq tosin paljasti käpylinnun pesivät talvellakin. Pitihän meidän lähteä zkafen ja Itiqin kanssa tarkistamaan tilanne, siellä mitään lintua ollut, mutta purkki oli. Tällättiin nimet logiin ja suunnattiin kohti uusia seikkailuja, sen verran vierailumme herätti kiinnostusta etteivät sitä muutkaan hyllyllä olosta huolimatta jättäneet loggaamatta.
Seuraavaksi heiluteltiin kirvestä Loukkojärvellä, aiemmasta tekstistä ja kuvista asia selviää paljon paremmin. Loukkojärveen ei ole virheellisesti laitettu lumihiutaleen kuvaa vaikka moottorikelkka atribuutti löytyy, voihan kelkalla toki kesällä ajaa vettä pitkin. Loukkojärven jälkeen mentiin Reposelkään ampumaan irtokiviä, loggauksen jälkeen huomattiin purkin olevan rikki. Aiemista logeista selvisi ettemme me sitä lunta potkiessamme rikkoneet, sääli, olisi ollut hienoa saada kaksi kesäpurkkia talvelle haetuksi ja rikotuksi.
Eilen illalla suunnattiin sitten liian vaikeaksi arvostetun kätkön luo, ainakin netissä hämmästelijät väittivät tähtiä olevan liikaa. Kait se tähditys siitä selviää aikanaan, voin laskea niitä jos siltä tuntuu, mutta vasta sitten jos kätkön löytäneet ovat sitä mieltä.
Loppupisteelta suunattiin zkafen kanssa jopoillen Talvikankaalle hieman erillaisia reittejä, Itiq ja dajaq menivät reilusti kopilla. Jos olisi ollut kesäisemmät kelit ja kamppeet paremmin ajoon sopivat olisimme olleet siellä ennen kinderillä liikkujia, kiltisti pojat silti odottivat meidän tulevan paikalle ennen kuin poistuivat paikalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti