keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Lentopaikka 3, Loukkojärvi

Eilolman kanssa lähdettiin etsimään Lentopaikka 3 purkki. Sää oli mainio -14 pakkasta ja lunta naurettavan vähän. Lumikenkäkävelylle lunta olisi saanut olla paljon enemmän. Eilolma hurjasteli geopololla hurjaa kyytiä kohti Loukkojärveä. Eipä aikaakaan kun jäätynyt lätäkkö oli näkyvissä. Me muut reilukerholaiset käytiin kesällä uimassa tällä kätköllä ja tää oli mulle tuttu paikka. Lähdin vaan niinkun oppaaksi. Lumikengillä järvi oli paljon nopeampi kulkea mutta se kesällä ollut hauskuus jäi vähän saavuttamatta.

 Purkki löytyi ja mun oppaana olosta ei apua ollut kun Eilolma lapioi puoli saarta hetkessä puhtaaksi lumesta. Purkki oli vaan jäätynyt saareen kiinni. Eipä hätiä, saaressa oli kirves jolla kuokittiin lokivihko esiin. Hävisi siinä purkin kyljestäkin pieni siivu. Normi löytö, kätkö kaipaa huoltoa!

1 kommentti:

  1. Nätisti näyttää toi kirves heiluvan, sen verran tuli pahamieli palatessa että piti kapekaa hieman vinkata purkin löytymis mahdollisuudesta. Aikoi viedä sinne jonkinlaisen uuden rasian loppuviikon aikana. Sen toisen purkin oli muuten särkenyt joku muu kuin me, viilerin loggauksesta käy ilmi ettei me sitä potkittu hajalla, vaikka ois me voitu sekin rikkoa.

    VastaaPoista