tiistai 3. toukokuuta 2011

Viikon päästä pärähtää.

Kilometrikisa lähestyy, vain viikko ja päästään ajamaan kilsoja joukkueelle. Tällä hetkellä joukkue on taas levittäytynyt melkein koko Suomen mitalle, porukkaa on Nurmijärveltä Rovaniemelle. Joukkue on saamassa paidat kisaa varten, tai siis voi ostaa edullisesti paidat. Joukkueessa on tällä hetkellä 14 henkeä ajamassa, toivottavasti saadaan kilometrejä kasaan paljon.
Ennen kisan alkua lämmittelynä toimii px:n järkkäämä Urban ride Oulu kilpailu, itse otan sen lenkin kannalta ja käyn testaamassa mitä ajo tuntuu. Lauantaina tarkoitus kuitenkin olla jo 10:00 jäällä tuomaroimassa ja urbani alkaa klo 12:00 jolloin pitäisi olla Suvalan pihassa. Takaisin jäällä pitäisi olla jo 17:00 eli kiirettä pitää.
Ettei elämä olisi liian helppoa niin sunnunntaina käyn vielä seeprana muutaman pelin puhaltamassa. Kauden jollei uran viimeiset tuomaroinnit. Tuon uran suhteen eletään joka kevät samalla tavalla, sarja loppuu, ei lopu, loppuu, ei lopu,...
Näillä kuitenkin mennään ja koetetaan jaksaa touhuta, voi tehdä ihan hyvääkin välillä ottaa hieman löysempi viikko. Näin pitää ainakin olettaa kun muuta ei voi, punttisalillekaan ei kehtaa mennä reuhtomaan kun ulkona on hieno keväinen luonto odottamassa kulkijaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti