lauantai 14. toukokuuta 2011

Jopoillen köysileikkejä katsomassa

Käytiin eilen hieman illalla vielä jopoilemassa, ainakin muutaman kätkön verran jotka itse olin jo hakenut. Samalla reissulla käytiin katsomassa pariin otteeseen jäsenien z ja d naruleikkejä. Opettaja oli vielä vapaana, eikä kumpaakaan oppilasta oltu sidottu puuhun kiinni. Alkoi vain kummasti naurattaa kun lähestyin narupaikkaa ja poliisiauto ajeli samaan suuntaan tarkkaillen sitomisleikkejä harrastavia reilukerholaisia.
Suunnattiin keräämään kolmen miehen voimiin muutama kilometrikisaan joka onkin alkanut todella vauhdikkaasti. Piikkipaikka omassa sarjassa ei voi olla vahinko, sen verran ahkerasti on porukka muistanut kuluttaa kumia asvaltilla ja maantiellä. Itse testasin eilen jopolla töihin reitin ja matkaa kertyy 27,5 kilometriä ja aikaa kiertämiseen kului 1:17,00.
Tänään lähdetään jäsen I:n kanssa katselemaan Heiton taloa Haukiputaalle, vielä on hieman arvonnassa millä kulkineella lähden mutta se varmaan selviää siinä vaiheessa kun menen pihalle. Luultavasti ehditään takaisin vielä ennen monen muun kerholaisen heräämistä. Hieno aamu ainakin näyttää olevan tulossa.
Reilukerho on saanut virallisen epävirallisen logon, suunnittelijana toimi jäsen z:n jälkikasvu. Logoa on tällä hetkellä brodeerattu ainakin kolmeen pipoon, hieno se on, se logo. Vielä kun saadaan kilometrijoukkueelle paidat sovitettua ja painettua mainokset niin päästään mainoskuviin hauen eteen.

1 kommentti: